ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπριος κόουτς… μοιράζεται στο {TS} τα όσα έζησε στο Καμπ Νόου στο αντίο του Ινιέστα! «Όνειρο, μαγεία, ανατριχίλα»! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κύπριος κόουτς… μοιράζεται στο {TS} τα όσα έζησε στο Καμπ Νόου στο αντίο του Ινιέστα! «Όνειρο, μαγεία, ανατριχίλα»! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Και ποιος δεν θα ήθελε να ήταν εκεί…  Εκεί στο Καμπ Νόου το βράδυ της Κυριακής…  Στο τελευταίο παιχνίδι του Ινιέστα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Για την Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Σοσιεδάδ.  Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει και τόση σημασία στα όσα έγιναν, ετοιμάστηκαν από τους «μπλαουγκράνα» για να τιμήσουν τον για χρόνια ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αντρές Ινιέστα.

Ένας εκ των τυχερών θεατών στο κατάμεστο Καμπ Νόου χθες βράδυ ήταν ο Κύπριος προπονητής, πρώην παίκτης του Άρη Λεμεσού, νυν διευθυντής και κόουτς στην ακαδημία Barcelona Academy στη Λεμεσό, καθώς και μέλος του τεχνικού επιτελείου της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Barcelona FA, Παναγιώτης Βαρελλάς.

Το Themasports.com επικοινώνησε με τον Κύπριο προπονητή, ο οποίος είναι ακόμη στη Βαρκελώνη, και είχε μία απολαυστική κουβέντα μαζί του, για το τι έζησε χθες βράδυ στο τελευταίο παιχνίδι του Ινιέστα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ δεν δίστασε ο Παναγιώτης Βαρελλάς να μοιραστεί μαζί μας και οπτικοακουστικό υλικό από τις μαγικές αυτές στιγμές που υπήρξαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ.

«Πραγματικά άλλο να σας τα λέω και άλλο να ήσασταν εδώ και να τα βλέπατε από κοντά.  Εδώ και καιρό ετοιμαζόντουσαν όλα αυτά που ζήσαμε στο γήπεδο για να τιμηθεί ο Ινιέστα.  Σε ένα γήπεδο όπου δεν έπεφτε πραγματικά καρφίτσα, όλος ο κόσμος αναγνώρισε την προσφορά αυτού του μεγάλου παικταρά.  Ήταν μία μαγεία.  Κάτι ονειρικό που σίγουρα δικαιολογούν το κλάμα και τη συγκίνηση και του Ινιέστα, αλλά και όλων εμάς που ήμασταν εκεί και το ζήσαμε. Ανατριχίλα…» ήταν τα πρώτα λόγια στο Themasports του Παναγιώτη Βαρελλά.

Ακολούθως, μιλώντας μας για όσα έχουν ετοιμαστεί τόσο από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, όσο και από τον κόσμο, φιλάθλους, της ομάδας, ο Κύπριος προπονητής επισήμανε «Με όλα αυτά έδειξαν όλοι τους πόσο αγαπούν τον Ινιέστα.  Φώναζαν κάθε λίγο ρυθμικά το όνομα του, οι ποδοσφαιριστές φορούσαν το όνομα του, ¨έκλεψε¨ τις εντυπώσεις η φανέλα με το νούμερο 8 να είναι αλλιώς στην πλάτη (σ.σ όπως το σύμβολο άπειρο), το παιχνίδι τέλειωσε και κανείς δεν έφυγε, η γιορτή τότε ξεκινούσε, τα πυροτεχνήματα ήταν χιλιάδες, ήταν μία υπεροχη φανταστική βραδιά που δεν θα ξεχάσει τόσο ο Ινιέστα όσο και εμείς που την ζήσαμε από κοντά».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top